Reviews


5 stars after 108 reviews
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker!! 1/6/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima sushi 1/2/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
:) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was in een woord: Heerlijk 12/10/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Goede service..kom graag terug!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 10/5/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn dochter heeft van de sushi genoten. Website vind ik soms lastig i.v.m. social deal. 10/3/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vooral de krokante sushi was lekker. De mayonaise vonden we niet zo lekker op sommige sushi. Personeel vriendelijk en behulpzaam This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 8/29/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kut was er niet 8/10/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de social deal geen deal was aangezien we zonder exact hetzelffe bedrag kwijt zouden zijn 8/8/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en super lekker!! 8/1/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi voor een schappelijke prijs via Social deal. We hebben gesmuld. 7/25/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon, altijd goed! 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, Altijd perfecte sushi. 7/23/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Primmmmmaaaa yammmie 7/18/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg vriendelijk & behulpzaam - zelfs bij ‘old ladies’ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk..super geregeld..maar een sop doekje over de binnenkant van de deur kan geen kwaad..bij het weggaan schrik je van zo’n vieze deur..tis maar een tip..hoppie hoppie ff een soppie.. 7/13/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. 7/11/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vriendelijk geholpen en erg lekkere sushi 6/11/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft altijd lekker en goed Sushi hier te halen.TOP 6/10/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een 64 stuks sushi schotel en iedereen vond ze heerlijk. Vooral de krab viel erg in de smaak. Aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele goede en vriendelijke service en lekkere sushi! 4/14/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 🍣 4/14/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service goede sushi! 4/12/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 4/11/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erge vriendelijke mensen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vriendelijk geholpen. Goede service. Zelfs dingen willen oplossen die niet door zijn (sorry weet je naam niet) toe doen verkeerd zijn gegaan. Alleen al voor de vriendelijkheid zou ik hier weer bestellen. Overigens ook heerlijk gegeten. Dank voor alles! 4/5/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte service en ontvangst. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en goede service! Ga zo door 4/2/2022
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Sushi Time Social Media Menu [BASIS] 5 stars after 260 reviews
Sushi Time Social Media Menu [BASIS]