Reviews


5 stars after 112 reviews
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik heb nooit mijn bestelling gehad 4/12/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg slecht ik sta voor de deur om mijn bestelling te halen en die is gewoon dicht en gesloten,gebeld geen reactie en zie later dat mijn bestelling is geannuleerd zonder ook maar iets naar mij als klant het te melden,ik ben helaas teleurgesteld. 4/12/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer na online bestellen erg teleurgesteld omdat bij ophalen van bestelling sushi time dicht bleek te zijn. Ik moest dus voor vrienden én mijzelf elders eten halen! Mijn geld nu terug en ik bestel nooit meer bij S. T. 4/11/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Speciaal met Pasen voor de kinderen sushi besteld 3 weken v t voren. Bevestiging in de mail gekregen en dan…… krijg ik op de besteldag 2 uur voor mijn etentje een telefoontje dat sushi time deze dag gesloten is😳😡 Om het feest te redden extra kosten gemaakt omdat ik ergens anders sushi vandaan moest halen. Slecht georganiseerd zo! Ik baal ervan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
No This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling ophalen heel restaurant dicht. Niemand te bereiken niks. 1/29/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
It wasn't my first purchase, so I know that sushi has always been delicious. Unfortunately, this time the order was not ready on time and I had to wait 20 minutes to pick it up and this time the sushi was neither tasty nor well prepared. This time I'm disappointed. 1/27/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
It wasn't my first purchase, so I know that sushi has always been delicious. Unfortunately, this time the order was not ready on time and I had to wait 20 minutes to pick it up and this time the sushi was neither tasty nor well prepared. This time I'm disappointed. 1/27/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de terugweg van een middagje Haarlem de sushi van Sushi time opgehaald. Alles stond klaar met vriendelijke bediening. De sushi is echt de beste welke ik ooit heb gegeten; de smaken net wat voller en uitdagender dan “gebruikelijke” sushi, echt heerlijk van smaak. Absoluut een aanrader!! 1/20/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is lastig om via Social deal een voucher in te vullen bij Sushi Time op de site. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker en zag er mooi uit 12/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker en zag er mooi uit 12/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker en zag er mooi uit 12/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker en zag er mooi uit 12/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker en zag er mooi uit 12/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd klantgericht en vriendelijk,gewoon een goed gevoel en heerlijke Sushi 12/15/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top verse sushi 11/23/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was goed op smaak en crunchy was crunchy 👌 11/20/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/17/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel en heerlijke sushi! 11/11/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi ! Prijs kwaliteit verhouding goed ! 11/10/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/18/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
N aanrader waard, heerlijk gegeten. Top!! 10/13/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet duidelijk dat je niet voor de dag zelf kan bestellen. Op het eerste scherm als je klikt vanuit SocialDeal staat er iets als ‘Vandaag bezorgen/afhalen tussen 16:00-22:00’ maar als je doorklikt kun je juist alleen voor dagen erna kiezen. 10/6/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er zaten geen stokjes, sojasaus en wasabi bij. Sushi smaakte minder vers dan ik ben gewend. 9/14/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super vers erg lekker zeker voor herhaling valt baar 👍🏻 9/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en super vriendelijke medewerkers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen wasabi en stokjes bij zaten! Verder heerlijk. 8/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet 😀is altijd goed en smaakvol This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Echt hele lekker sushi! 7/31/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 7/29/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topafhaal locatie .iemand denkt met je mee. 7/28/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld met een voucher van Social Deal .Doosje 16st zou normaal €23,95 kosten, maar is zo niet terug te vinden op de website. Goede deal? Ik twijfel hier over. 7/18/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was voortreffelijk !!! 7/6/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd vers en smaakvol,leuke bediening en vooral schoon in de zaak. Gewoon de beste en lekkerste 6/9/2023
Hoi Eric, dank voor de positieve woorden. Deze komen alleen niet overeen met het aantal sterren in je recensie, een foutje misschien?
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 5/20/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushibox was prima maar de smaak niet bijzonder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker. Bedankt. We hebben er van genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi. Het was een gevarieerd pakket, het was vers en het zag er mooi uit. 5/6/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zeer middelmatige sushi. Een knap stukje vis zat er niet in, maar wat helemaal vervelend was dat er geen stokjes, wasabi en soja saus bij zat. Erg slordig. Voor mij geen Sushi Time meer. 5/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers en smaakvol 4/21/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super geregeld!!! Helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi smaakte goed. Alles vers. Voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Top personeel kom er graag 2/17/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker..komen zeker terug 2/4/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke personeel. Bestelling lag al klaar. Jammer dat ik 24 uur van te voren moest bestellen. Dus spontane bestelling niet mogelijk of was niet in de deal van social deals? Ook lastig parkeren, want moest het ophalen. Sushi was lekker en we hebben gesmuld maar voor mij nooit meer een social deal voucher! 1/31/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Sushi Time Social Media Menu [BASIS] 5 stars after 274 reviews
Sushi Time Social Media Menu [BASIS]